На Луганщині взято під варту чоловіка, який задушив свою дружину

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, тобто злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 4 березня 2017 року місцевий мешканець, знаходячись біля торгівельних павільйонів ринку у місті Сєвєродонецьк, перебуваючи в емоційному стані, підійшов до дружини та запропонував поїхати до органу державної реєстрації актів цивільного стану, щоб подати заявку на розлучення, оскільки підозрював її у зраді.

Впевнившись, що на той час вказаний заклад не працював, чоловік, керуючи автомобілем, відвіз дружину в район озера «Паркове». В ході спілкування між ними відбувся словесний конфлікт, який переріс у сварку, після чого у чоловіка виник злочинний намір, спрямований на умисне вбивство дружини.

Схопивши потерпілу за шию, він почав її душити. Переконавшись в тому, що потерпіла не дихає, чоловік переніс її до свого автомобіля та тривалий час перевозив тіло вбитої у багажному відділенні, з метою приховання слідів злочину.

На даний час Сєвєродонецьким міським судом Луганської області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...