На Луганщині виявлено місце збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що у січні 2017 року мешканець Біловодського району придбав у місцевої мешканки алкогольні напої, після вживання яких звернувся за медичною допомогою та до правоохоронних органів.

У подальшому на підставі ухвали слідчого судді співробітниками Старобільської окремої державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області за місцем мешкання особи, яка незаконно збувала вказані алкогольні напої, проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено 117 літрів спиртовмісних речовин сумнівної якості без будь-яких документів підтверджуючих їх походження та якість.

На теперішній час проводяться необхідні слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 204 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...