До уваги водіїв! У наступні три доби в Україні дощ з мокрим снігом!

Упродовж 16-18 березня синоптики прогнозують погіршення погодних умов.

Так, у четвер дощ (на півдні, вночі і на сході країни невеликий), у західних, північних та центральних областях з мокрим снігом.

погода

 

У п’ятницю дощитиме зі снігом по всій Україні, крім західних областей. Натомість в суботу вночі дощ та мокрий сніг обіцяють на заході країни, вдень у західних та східних областях дощ, у північних, Вінницькій та Черкаській областях місцями невеликий дощ.

 

Звертаємось до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

 

За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендуємо обов’язково виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи – використовувати світлий одяг і за можливості світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.

 

Управління безпеки дорожнього руху
ДПД Національної поліції України

 

You may also like...