Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.04.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 232 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Усатівського відділення поліції надійшла заява від 41-річної жінки про те, що на вулиці невідома особа, застосувавши фізичне насильство, відкрито викрала мобільний телефон білого кольору вартістю 2 тисячі гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили 50-річного одесита, який надав правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від представника інтернет-провайдеру про те, що з підвалу будинку по вул. І.Рабіна невстановлена особа шляхом демонтажу таємно викрала інтернет-кабель. Сума збитку становить – 576 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 44-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Біляївського відділу поліції надійшла заява від пенсіонерки про те, що невідома особа проникла до її будинку та таємно викрала алюмінієвий посуд, газовий балон, дві бензопили. Сума збитку – 2090 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 51-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речові докази.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...