На Чернігівщині оперативно затримано водія, який травмував пішохода та втік з місця ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 травня, близько 22-ї години, селі Дмитрівка, Бахмацького району. Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 16-річну дівчину, яка рухалась по узбіччю та залишив місце події.

Одразу після надходження інформації про дорожньо-транспортну пригоду були зорієнтовані наряди поліції, що відповідають за безпеку дорожнього руху. Прибувши на місто події, працівники Бахмацького райвідділу поліції встановили свідків автопригоди. Свідчення людей та самої потерпілої вказували на причетність до дорожньо-транспортної пригоди автомобіля марки «Москвич».

ДТП

 

Залишалось «справою техніки» встановити реєстрацію даного автомобіля та особу водія – втікача.

 

Протягом короткого часу «вартові доріг» вийшли на слід втікача. Автівка з механічними пошкодженнями капоту та залишками крові була знайдена у одному з дворів села Дмитрівка. Власник подвір’я пояснив, що авто в нього залишив його кум, який проживає на сусідній вулиці.

 

30-річний молодик, спав вдома. Чоловік не став заперечувати свою причетність до автопригоди та надав правдиві свідчення.

 

Постраждала дівчина з діагнозом струс головного мозку, закрито-черепна мозкова травма голови, чисельні забої всього тулуба доставлена на лікування до Бахмацької лікарні.

 

Автомобіль затриманий та поставлений на арештмайдан.

 

Дана подія занесена в єдиний реєстр досудового розслідування.

 

Згідно висновку медичного обстеження керманич знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

 

Відділ управління превентивної діяльності
ГУНП в Чернігівській області

You may also like...