На Луганщині судитимуть суб’єкта господарювання, який незаконно заволодів майже 113 тис. гривень

Першим слідчим відділом прокуратури Луганської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання керівником суб’єкта господарювання, зареєстрованого на території Луганської області, своїми повноваженнями з метою одержання неправомірної вигоди в розмірі майже 113 тис грн.

Встановлено, що керівник суб’єкта господарювання, зареєстрованого на території Луганської області, зловживаючи повноваженнями з метою одержання неправомірної вигоди для себе всупереч інтересам юридичної особи приватного права, під час виконання договірних зобов’язань взятих перед державою, в ході відновлення об’єктів інфраструктури, які постраждали внаслідок проведення АТО та подій надзвичайної ситуації, що склалася 29.10.2015 у м. Сватове Луганської області, незаконно заволодів бюджетними коштами, чим спричинив Луганській обласній державній адміністрації матеріальну шкоду на загальну суму майже 113 тис грн.

На теперішній час обвинувальний акт стосовно керівника суб’єкта господарювання направлено для розгляду по суті до Сєвєродонецького міського суду Луганської області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 364-1 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...