У зоні ЧАЕС поліцейські виявили сталкерів-іноземців (фото)

З метою екстремального туризму жителі країн Великобританії та Німеччини зв’язались через мережу Інтернет і прибули до України. Провів їх на територію відчуження «провожатий», який їх там залишив.

Кілька днів тому громадянин Республіки Литва, який проживає у Сполученому Королівстві Великої Британії та житель Німеччини офіційно прибули до нашої країни. На територію Чорнобильської зони відчуження проникли незаконно.

сталкер

Працівники поліції спільно з прикордонниками вивили туристів-іноземців під час патрулювання відселеного міста Прип’ять. Молоді правопорушники проникли на територію зони відчуження в районі села Губин, Іванківського району без дозволу відповідних органів, чим порушили вимоги радіаційної безпеки.

 

У відношенні стакерів поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Матеріали направлені до Славутицького районного суду Київської області для прийняття рішення.

Відділ комунікації поліції Київської області

You may also like...