У столичному Гідропарку двоє зловмисників побили та пограбували чоловіка

Потерпілому надана медична допомога на місці. Зловмисників затримали та доставили до управління поліції.

Близько 17-ї години черговий Дніпровського управління поліції отримав повідомлення лікаря про надання медичної допомоги 58-річному жителю Житомира, якого на території Гідропарку побили невідомі. На місце виїхала слідчо-оперативна група та задокументувала подію.
Після опитування потерпілого поліцейські з’ясували, що чоловік відпочивав у парку, до нього підійшли двоє невідомих та почали погрожувати. Зав’язалася бійка, у результаті якої незнайомці побили його, забрали мобільний телефон і банківські картки та втекли.
Проте потерпілий встиг запам’ятати прикмети зловмисників та надати їх правоохоронцям. Згодом при відпрацюванні території дільничні офіцери поліції разом із патрульними побачили двох чоловіків, схожих за описом, та зупинили їх.

Для встановлення анкетних даних їх доставили до Дніпровського управління поліції. Як з’ясувалося, чоловіки, 1989 та 1977 р. н., не мають постійного місця проживання. У затриманих вилучили документи потерпілого, а місцезнаходження телефону встановлюється.

За фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає до шести років позбавлення волі. Під час досудового розслідування можлива перекваліфікація події, також зараз перевіряється інформація про причетність чоловіків до інших злочинів.

Відділ комунікації поліції Києва
 

You may also like...