Поліцейські затримали водія, який збив 2-річного хлопчика і поїхав з місця ДТП

76-річного винуватця аварії співробітники з безпеки дорожнього руху затримали на в’їзді у Маріуполь. У дитини, на щастя, ушкодження незначні.

 О 08.30 ранку працівники Волноваського відділу поліції отримали повідомлення про те, що до лікарні госпіталізовано малолітню дитину, яка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду.

Правоохоронці з’ясували, що ДТП сталася біля зупинки центрального ринку та знайшли очевидців події. Під час опитування виявилось, що наїзд здійснив автомобіль сірого кольору марки Рено, також свідки вказали напрямок, куди поїхала автівка.

Матір дитини пояснила, що вони переходили дорогу, коли почули удар. На щастя, дитина отримала незначні ушкодження обличчя.

Всі наряди, які несли службу на блокпостах та групи швидкого реагування були орієнтовані на пошук злочинця. Так, розшукуваний автомобіль, за кермом якого був 76-річний мешканець Донецька, затриманий на в’їзді у Маріуполь.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортнимизасобами).

Полiцiя Донеччини

You may also like...