Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07-08.10.2017

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за  07-08.10.2017

До Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернувся 27-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа пошкодила замок на передній двері його автомобіля та проник в салон, звідки скоїв крадіжку особистих речей та слюсарного інструменту. Прийнятими заходами був встановлений раніше судимий 43-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Авангардівського відділення поліції Овідіопольського відділу надійшла заява 34-річного чоловіка про те, що невідома особа з його торгівельного павільйону викрала п’ять полімерних пакетів з шкарпетками та колготками. Сума збитку – 8 тисяч гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими було викрито 34-річного зловмисника, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 42-річного чоловіка про те, що невідома особа, шляхом розбиття переднього скла його автомобіля, таємно викрала автомагнітолу. Сума збитку – 400 гривень. Правоохоронцями в скоєнні даного злочину затримано 32-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...