На Сумщині та Одещині прикордонники затримали порушників, які здійснювали незаконну порубку лісу

Двох порушників, які здійснювали незаконну порубку лісу та намагалися перевезти деревину автомобілями затримали учора на Сумщині та Одещині.

Прикордонники відділу «Білопілля» Сумського загону в ході реалізації інформації оперативних підрозділів та за їх участі, за 2,5 км від лінії кордону, на околиці населеного пункту Мирлоги, виявили з деревиною автомобіль «ГАЗ». Громадянин України в кузові транспортного засобу перевозив колоди широколистого клену, при цьому будь-яких документів на вантаж у нього не було.

ДПСУ

Наразі про даний факт прикордонники повідомили взаємодіючі органи. Автомобіль разом з вантажем деревини встановленим порядком переданий співробітникам поліції для проведення відповідної подальшої перевірки.

Крім цього, до Білопільського відділення поліції направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

А прикордонники відділу «Сичавка» Одеського загону по інформації місцевих жителів, за кілька кілометрів від кордону виявили мікроавтобус «Фольксваген». Водій, громадянин України, у вантажному відділенні віз 3,4 кубічних метрів щойно зрізаної деревини.

Правопорушника разом з автомобілем та деревиною передано співробітникам Нацполіції. // ДПСУ

You may also like...