Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.11.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.11.2017

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 43-річний мешканець с. Утконосівка, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду, який був залишений біля пошти. Проведеними заходами був встановлений неповнолітній мешканець села. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
 
До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 38-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа проникла в мікроавтобус, звідки скоїла крадіжку мішка картоплі. Вжитими заходами був встановлений раніше неодноразово судимий 43-річний мешканець с. Стара Некрасівка. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
 
До Хаджибеївського відділу поліції надійшла заява 48-річної жінки про те, що невідома особа з подвір’я  її будинку за місцем мешкання таємно викрала велосипед. Сума збитку – 3 тисячі гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 20-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення про вчинення ним крадіжки разом з 21-річним спільником.
 
До Суворовського відділу поліції надійшла заява 54-річного чоловіка про те, що невідома особа в приміщені магазину шляхом вільного доступу таємно викрала коробку шоколадних яєць. Сума збитку – 2990 гривень. Правоохоронці під час  проведення оперативно-розшукових заходів викрили 22-річну жінку, яка надала правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...