У Шостці поліція затримала на «гарячому» квартирних крадіїв-гастролерів (фото)

Завдяки оперативності співробітників поліції та пильності громадян вдалось затримати двох квартирних крадіїв, що саме проникли до чужого помешкання, пошкодивши замок на вхідних дверях. Зловмисники намагались викрасти з житла 73-річної пенсіонерки кілька обручок та банківську картку.

На лінію «102» надійшло повідомлення від 56-річної мешканки Шостки про те, що підозрілі особи намагаються проникнути до сусідської квартири. На місце одразу була направлена група реагування патрульної поліції.

Фото ГУНП в Сумській області.

«Зловмисників затримали безпосередньо в чужій квартирі, – коментує Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – З кишень затриманих були вилучені 3 обручки та банківська картка, які належали господині квартири, а також злодійське знаряддя: рукавички, набір відмичок, викрутка».

Фото ГУНП в Сумській області.

Затриманим 25 та 30 років, вони мешканці міста Бровари Київської області.

За словами підозрюваних, до Шостки приїхали для скоєння квартирних крадіжок.

Наразі «кримінальний дует» знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Їх перевіряють на причетність до скоєння інших подібних злочинів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...