Українець, що намагався нелегально перетнути кордону, розшукувався за «волонтерське» шахрайство

У результаті перевірочних заходів, проведених прикордонниками, стали відомі причини, які спонукали затриманих учора жителів Дніпропетровщини тікати за межі України.

Затриманий при спробі нелегального перетину кордону на Закарпатті українець розшукувався за "волонтерське" шахрайство
Як повідомляло Закарпаття онлайн, двох мешканців Дніпропетровської області затримали на Закарпатті, коли ті намагалися подолати загороджувальний паркан на кордоні зі Словаччиною.

Затриманий при спробі нелегального перетину кордону на Закарпатті українець розшукувався за "волонтерське" шахрайство

З’ясувалось, що один з чоловіків перебуває у розшуку за вчинення низки кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним заволодінням майном громадян та зловживанням довірою. Затриманого обґрунтовано підозрюють у тому, що під виглядом волонтера він збирав допомогу особам, які начебто брали участь в АТО та отримали каліцтва під час участі у бойових діях. Інший із затриманих минулого року уже затримувався за спробу порушення держрубежу на ділянці українсько-польського кордону, проте і того разу дістатись омріяної Європи йому не вдалось, повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Як уже повідомлялось, правопорушники відповідатимуть за свої дії у суді. Після притягнення обох до адміністративної відповідальності за ч.2 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», розшукуваного передадуть співробітникам Національної поліції. // zakarpattya.net.ua

You may also like...