Завершено досудове слідство відносно рецидивіста, який пограбував одеситку

Від дій правопорушника постраждала працівниця однієї з медичних лабораторій Суворовського району Одеси. Жінка залишила на стільці за стійкою адміністратора свою сумку, а сама на деякий час вийшла з приміщення.

Її відсутністю і скористався зловмисник. Він швидко дістав з сумки гаманець, витяг з нього 900 гривень і вже хотів іти геть, коли повернулася власниця. Побачивши в руках незнайомця свої речі, вона спробувала затримати чоловіка, однак той вискочив на вулицю і втік.

Одеситка звернула увагу, що у невідомого, який заволодів її грошима, відсутні пальці на одній руці. Завдяки цій особливій прикметі, яку жінка повідомила поліцейським, підозрюваного було затримано.

З’ясувалося, що 28-річний місцевий житель вже має декілька судимостей. Востаннє він відбував покарання за крадіжку та звільнився з місць позбавлення волі навесні цього року.

Зараз відносно правопорушника складено обвинувальний акт за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Справу передано до суду. За грабіж чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Суворовський відділ поліції в м.Одесі

You may also like...