Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.12.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.12.2017

До Ізмаїльського відділу поліції звернулася пенсіонерка, яка повідомила, що невідома особа проникла на подвір’я її будинку, звідки скоїла крадіжку металевого баку та радіатора. Вжитими заходами був встановлений 33-річний чоловік. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 64-річного чоловіка про те, що на парковці, біля супермаркету невідомий зловмисник з автомобіля намагався викрасти відеореєстратор та сонцезахисні окуляри. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські в скоєнні даного злочину викрили 23-річного чоловіка.

До Подільського відділу поліції надійшла заява 30-річної жінки про те, що невідома особа з її робочого стола скоїла крадіжку мобільного телефону. Сума збитку – 6400 гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів в скоєнні даного злочину викрили 45-річну жінку.

До Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа з під’їзду будинку скоїла крадіжку кабеля загальної довжиною 63 м. В ході проведення оперативно-розшукових заходів в скоєнні даного злочину поліцейські викрили 57-річну жінку, від якої отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...