У директорка столичного товариства вимагала від підприємця 1200 доларів (фото)

У таку суму жінка «оцінила» вартість складання договорів на оренду двох басейнів для розведення риби. Однак про її протиправні наміри стало відомо правоохоронцям, які затримали зловмисницю на місці злочину.

Працівники відділу поліції в річковому порту «Київ» спільно зі слідчими Подільського управління поліції та під процесуальним керівництвом міської прокуратури №7 затримали керівницю товариства з обмеженою відповідальністю під час укладання договорів незаконним шляхом.

хабар

За підпис у документах на право оренди двох басейнів для розведення риби жінка вимагала від приватного підприємця 1200 доларів США.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...