До 11 років засуджено мешканця Луганщини, який вчинив умисне вбивство з корисливих мотивів

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів  (п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України), поєднаного з розбійним нападом за обтяжуючих обставин (ч. 4 ст. 187 КК України).

У ході судового розгляду встановлено, що 25-річний раніше не судимий мешканець Сватівщини, одержав інформацію щодо знаходження матеріальних цінностей у будинку потерпілого. Озброївшись електрошокером, зловмисник проникнув на територію домоволодіння, та здійснив розбійний напад на власника будинку з нанесенням 3 ударів цеглою в область голови останнього. 

Картинки по запросу суд

В подальшому нападник заволодів грошовими коштами у розмірі 8000 доларів США та 500 гривень, які знаходились у кишенях потерпілого.

Продовжуючи реалізовувати злочинний умисел, направлений на заволодіння чужим майном, злочинець намагався відкрити сейф, який знаходився у будинку вбитого, проте не відшукавши ключа залишив місце вчинення злочину.

Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області констатовано доведеність вини зловмисника у вчиненні інкримінованих злочинів, та призначено покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.  

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

You may also like...