Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.02.2018

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.02.2018

Співробітниками Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» виявлений факт нелегального проживання на території України 58-річної громадянки однієї з сусідніх держав. Вирішується питання щодо притягнення особи до відповідальності згідно законодавства України.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

Співробітниками Березівського відділення поліції Лиманського відділу поліції під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» виявлений факт нелегального проживання на території України 34-річної громадянки однієї з сусідніх держав.

Співробітниками Іванівського відділенням поліції у ході проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» виявлено факт незаконного перебування на території України подружжя однієї з іноземних держав. Вирішується питання щодо притягнення особи до відповідальності згідно законодавства України.

Під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою "Мігрант" правоохоронцями Балтського відділу поліції виявлено факт незаконного перебування на території України 38-річної громадянки сусідньої держави.

До Ренійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшло повідомлення про, те що у ході проведення профілактичних заходів під умовною назвою "Мігрант" у м. Рені виявлено факт незаконного перебування на території України 31-річного громадянина однієї з іноземних держав. Вирішується питання щодо притягнення особи до відповідальності згідно законодавства України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 26-річної жінки про те, що в маршрутному таксі невідома особа таємно викрала з її сумки мобільний телефон. Сума збитку – 3 тисячі гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські по гарячих слідах викрили 53-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 56-річної жінки про те, що невідома особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, таємно проникла до приміщення салону краси та викрала перукарські прилади. Вжитими заходами правоохоронці по гарячих слідах викрили 35-річного чоловіка.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...