В Сумах сталася потрійна ДТП (ФОТО)

В аварію, що сталася на перехресті вулиць Іллінська та Чорновола, потрапили три легковики. Отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані водії транспортних засобів та жінка-пішохід. На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Подія сталася в обласному центрі на перехресті вулиць Іллінська та В’ячеслава Чорновола, близько 11:20. Зіткнулися три легкові машини: ВАЗ-2104 синього кольору, біла Рено-Дастер та ще один ВАЗ-21099 сірого кольору. 

Водії отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та госпіталізовані до лікарень, де, крім проведення інших діагностично-лікувальних процедур, їх обстежать на рівень в крові алкоголю та наркотиків. 

Потерпіла також і жінка-пішохід, котра на момент аварії знаходилась на проїжджій частині, її також доправлено до лікарні.

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група та експерти, встановлюються причини та обставини аварії, опитуються свідки та очевидці. За фактом аварії слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження)

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...