На Дніпропетровщині правоохоронці виявили склад боєприпасів

7 вересня в ході огляду приміщення гаражу у Новомосковському районі правоохоронці вилучили великий склад боєприпасів. Зокрема було виявлено 8 ручних протитанкових гранатометів РПГ-18 та РПГ-26, 9 гранат різного типу – РГД-5, РГО-3, Ф-1, автомат Калашникова, ріжки з набоями до нього та понад 8 тис. патронів калібру 5.45.

 

Боєприпаси були виявлені під час санкціонованого обшуку у гаражі жителя Новомосковського району. Наразі вони направлені на проведення криміналістичної експертизи.

оружие

 

Незаконний склад зброї та боєприпасів виявили працівники кримінальної поліції Новомосковського ВП, СБУ, військової контррозвідки та кінологи. В рамках відкритого за ч. 1 ст. 263 кримінального провадження, правоохоронці перевірять всіх причетних до зберігання боєприпасів осіб та походження зброї.

 

Нагадуємо, що операція «Зброя та вибухівка» триває. Громадяни, які незаконно зберігають зброю та боєприпаси, можуть добровільно здати її до підрозділів поліції за місцем проживання та уникнути кримінальної відповідальності.

 

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Новомосковського відділу поліції

You may also like...