В Хмельницком 20-летний парень нанес 20 ножевых ранений милиционеру

17 вересня о 3-ій годині 30 хвилин до чергової частини Хмельницького міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про напад на працівника міліції. Сталося це у одному із залів ігрових автоматів у обласному центрі. 23-річний молодший сержант міліції, працівник спецпідрозділу судової міліції «Грифон», згідно укладеної угоди, ніс службу по охороні громадського порядку у згаданому розважальному закладі.

О третій годині ночі у закладі з’явився постійний клієнт, 20-річний молодик з вельми сумнівною репутацією. Він був настроєний доволі агресивно, тому від незначного зауваження працівника міліції спалахнув, неначе смолоскип. Між правоохоронцем та юнаком зав’язалася словесна перепалка, в кульмінаційний момент якої хлопець вихопив ніж та накинувся на міліціонера, заподіявши йому близько 20-ти ножових поранень. Після цього зловмисник зник з місця вчинення злочину. Міліціонера у важкому стані доправили до лікарні, де понад три години дев’ять медпрацівників боролися за його життя, оскільки молодий чоловік втратив багато крові. На щастя, операція пройшла успішно.

Доки потерпілий проходив курс лікування, його колеги посилено розшукували підозрюваного у нападі, який на той момент переховувався за межами міста. Його затримали 28 вересня працівники управління карного розшуку УМВС України в Хмельницькій області. Зловмисник, намагаючись вислизнути з рук правоохоронців, скористався сльозоточивим газом. Але це йому не допомогло втекти від правосуддя.

Стосовно підозрюваного порушена карна справа за статтею 348 Карного кодексу України. Якщо молодика визнають винним за цією статтею, то йому загрожує від дев’яти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Інна Проник, ЦЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...