Житель Вышгородского района взял в квартиранты… смерть

Стан алкогольного сп‘яніння при скоєнні злочину є обтяжуючим фактором. Левова частка матеріалів з кримінальних справ стосується злочинців які були «під шафе». Як свідчить статистика, за минулий рік в столичній області скоєно 104 умисних вбивств і 239 тяжких тілесних ушкоджень. З них 46 і 95 відповідно, після вживання спиртного. Від початку року пройшло не повних 2 місяці, але за цей час виконавцями в згадуваному стані скоєно 3 вбивства і 7 ТТУ які призвели до смерті.Так у Вишгородському районі стався випадок який є яскравим прикладом з вищевказаного

До місцевого райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в селі Савенки у своєму будинку помер 57-річний Петро.

За висновком проведеної судмедекспертизи його смерть настала від травматичного шоку, внаслідок численних переломів ребер та копчика.

Встановлено, що вказані тілесні ушкодження потерпілому за місцем проживання на грунті неприязні руками та ногами заподіяв 50-річний Володимир.

Обидва чоловіки закоренілі холостяки, бути неодруженими-це їхнє кредо. Друзяки часто пиячили, і були безробітними.

Отже сім‘ї фігуранти історії не мали. Петро взяв на квартиру Володимира, іноді вони сварилися, але завжди конфлікти завершувалися без крові, і «пилася мирова». Того дня квартирант прийшов на підпитку і побачив на столі порожню пляшку від горілки, яку заховав для власної потреби. Виявилося що Петро знайшов резервний запас і не втримавшись використав його зі своїм знайомим, який пішов додому до повернення Володимира Останній розлютився, почав бити Петра і робив це аж поки сам не впав, і захмелілий заснув. На ранок, прокинувшись і зрозумівши що накоїв, пішов до сусідів, намагаючись приховати злочин переконував останніх, що застав трагічну картину до якої він сам не причетний.

Коли потрапив до міліції, підозрюваний зрозумів, що уникнути покарання не вдастя і дав правдиві покази.

Буян В‘ячеслав, ВЗГ ГУ МВС України в Київській області

You may also like...