Руководитель завода оценил свое «содействие» в 200 тысяч гривень

На Луганщині оперативні працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили злочинну діяльність генерального директора державного заводу. Зловмисник вимагав хабара від приватного підприємця за безперешкодну участь та безумовну перемогу в аукціоні з продажу йому об’єкта соціальної сфери (цілісного майнового комплексу колишнього піонерського табору) у сумі 200 тисяч гривень. Керівника заводу затримано «на гарячому» під час отримання частини хабара у сумі майже 110 тисяч гривень.

Вимагач утримуються під вартою. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України. В даний час здійснюються заходи щодо встановлення інших фактів протиправної діяльності цього горе-керівника.

У Луганській області співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили злочинну діяльність інспектора одного з міських відділів інспекції державного департаменту з питань виконання покарань, капітана внутрішньої служби. Зловмисник, за невнесення в особову справу раніше засудженого (умовно) відомостей про скоєння ним адмінправопорушення, вимагав 3 тисячі гривень хабара. Здирника затримано «на гарячому».

Наразі за даним фактом прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України.

Департамент Державної служби

боротьби з економічною злочинністю

МВС України

You may also like...