В Харьковской области сын задушил мать и залил тело бетоном в кладовке

13.05.2008 року до працівників Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області надійшла постанова районного суду про розшук підсудної по кримінальній справі, порушеної за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 394 Кримінального кодексу України (Втеча з спеціалізованого лікувального закладу). 46-річна харків’янка протягом тривалого часу зловживала алкогольними напоями, через що, в січні поточного року була примусово направлена до лікувального закладу.

15 травня в ході проведення заходів направлених на розшук втікачки, оперативники Московського райвідділу приїхали до місця мешкання останньої. Коли міліціонери піднялися до квартири, вони звернули увагу на неприємний запах, що доносився з під дверей, але спроби потрапити до приміщення не надали результату – вдома нікого не було.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками сектору карного розшуку Московського райвідділу в скоєнні даного злочину був викритий 23-річний син потерпілої.

При подальшому з’ясуванні усіх подій того, що сталося міліціонерами було встановлено, що 24 квітня поточного року близько 08-00 підозрюваний прийшов до квартири своєї матері, яка знаходилась вдома в стані алкогольного сп’яніння. На підґрунті того, що жінка тривалий час зловживає спиртними напоями, між нею та сином виникла сварка, в ході якої молодий чоловік схопив мати за шнурок з ключами , який висів у неї на шиї, після чого повалив на підлогу та став душити вказаним шнурком. Син не зупинявся, доки матір не перестала рухатись та чинити опір. Потім затриманий пішов з квартири і повернувся близько 17-ї години. Коли хлопець побачив, що потерпіла померла, щоб уникнути покарання, він вирішив сховати тіло. На той час у квартирі проводився ремонт, до того ж затриманий працював на будівництві. Він поклав тіло матері у нішу в коморі та залив бетоном.

Наразі слідчим відділом Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст..115 Кримінально-процесуального кодексу України. Ведеться слідство.

ЦГЗ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...