У хмельничанки вилучили 15 мішків макової соломки

У ході проведення операції «Мак-2009» працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВСУ в Хмельницькій області затримали 45-річну мешканку обласного центру, яка займалася незаконним зберіганням та збутом наркотичної сировини.

Жінка раніше уже притягувалася до кримінальної відповідальності за зберігання макової соломки, але цей життєвий урок не приніс їй користі. Відбувши покарання, вона знову взялася за своє. Цього разу співробітники міліції під час огляду у її приватному будинку виявили та вилучили 15 мішків макової соломки загальною вагою 75 кілограмів. За цінами «чорного ринку» вартість усього цього «добра» складає понад 300 тисяч гривен.
 
Наразі за фактом незаконного зберігання та збуту наркотичної речовини порушена кримінальна справа. Згідно з ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України жінці загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з конфіскацією майна.
Загалом за 5 місяців поточного року працівники міліції Хмельниччини виявили 174 злочини, пов’язані зі збутом наркотичних речовин та прекурсорів.
 
Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...