Луценко вновь попался на лжи

Сегодня пресс-служба ПР распространила следующее заявление:

«Згідно з рішенням Київського апеляційного суду міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зобов’язаний спростувати розповсюджені ним з трибуни Верховної Ради України наклепи про Бориса Колеснікова.

21 червня Голова Верховної Ради України Володимир Литвин надіслав Юрію Луценку офіційного листа зі зверненням, щоб Луценко на виконання рішення суду спростував з трибуни парламенту свої наклепи до 27 червня.

У відповідь на цей лист, датований 24 червня, Юрій Луценко дав таку відповідь: «Опрацювавши Ваш лист щодо мого виступу із проголошенням тексту відповідного спростування на виконання рішення Печерського районного суду міста Київ на пленарному засіданні Верховної Ради України у період до 27 червня 2009 року, інформую про наступне.

У Міністерстві внутрішніх справ раніше було заплановано та погоджено з Урядом України моє відрядження за кордон у службових справах у період часу, указаного у Вашому листі.

Зважаючи на це, я не зможу взяти участь у пленарному засіданні Верховної Ради України у вказаний термін».

Таким чином Юрій Луценко офіційно визнав, що всі його заяви про те, що він, мовляв, чекатиме рішення Верховного Суду і аж після цього буде спростовувати свої наклепи, які він розповсюджував про Бориса Колеснікова, – чергова і банальна брехня. Луценко боягузливо втікає від відповідальності, від виконання рішення суду за кордон.

Луценко хоче потягнути час, щоб парламент пішов на канікули, сподіваючись, що його провина забудеться, а там якось буде…

Мусимо розчарувати міністра-невдаху – він буде змушений виступити з парламентської трибуни і виконати рішення суду. І станеться це як не тепер, то в четвер. Основне, щоб він у черговому закордонному вояжі знову не напився і не оскандалився».

Обком

You may also like...