Ковбаси однієї з найвідоміших торгівельних марок могли бути нафаршировані тухлятиною

Коли працівники відділу ветеринарної міліції Київщини завітали з перевіркою до однієї з найвідоміших фірм з виробництва ковбасних виробів, то були вражені побаченим – у холодильнику разом з доброякісно сировиною зберігалося більше шести тон м’яса кількарічної давнини.

За довгі роки існування торгівельна марка встигла здобути прекрасну репутацію та популярність серед споживачів. Тепер же міліція має причини для сумніву у добросовісній роботі підприємства і не виключає можливості, що прострочене м’ясо було «сусідом» якісної сировини не лише в холодильнику, а й у готових ковбасах, що розповсюджувалися по всій Україні.

Окрім того, домішки, які використовувалися при виготовленні продукції мали неправильне маркування й не супроводжувалися відповідними документами, а відтак, були несанкціонованими на території нашої держави.

Наразі недоброякісна продукція утилізована, а керівництво фірми отримало припис для усунення недоліків. Також працівники ветеринарної міліції сповістили щодо резонансної події відділ з нагляду за навколишнім середовищем прокуратури Київської області та управління у справах захисту прав споживачів.

Любов Задорожна, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...