Через нове кохання дружина зважилася на вбивство чоловіка

У Херсоні в квартирі по вул.Гмирьова було виявлено тіло 60-річного господаря з ознаками насильницької смерті. Судово-медична експертиза встановила, що чоловіка задушили.  

Під підозру одразу ж потрапила дружина покійного – 37-річна безробітна. Сусіди розповіли багато негативного про подружжя. Обидва зловживали спиртним, збирали вдома сумнівні компанії. Після чого ревнивий чоловік вчиняв скандали та бив дружину. До того ж, нещодавно жінка почала таємно зустрічатися з раніше судимим сусідом. Про зраду законний чоловік не здогадувався. 

Підозрювана не виправдовувалась і зізналася у скоєнні злочину. Також вона видала свого спільника. Жінка розповіла, що після чергового конфлікту з чоловіком, вона з коханцем вирішили його вбити. Коли господар ліг спати, дружина накинула на його шию шнур від мобільного телефону і стала душити. А сусід накрив обличчя чоловіка подушкою. Після скоєння злочину підозрювані не намагалися втекти і продовжували розпивати спиртні напої. За фактом умисного вбивства порушено кримінальну справу.

ВЗГ УМВС України в Херсонській області 

You may also like...