В Умані затримали гвалтівника школярки

Близько 21 години уманська школярка поверталася із святкування дня народження подруги. Дівчина проживала у віддаленому від центральної частини міста районі. У вечірніх сутінках йти самій було моторошно, а тут ще й весь час чулися кроки, які супроводжували дівчинку вже не один квартал. Коли школярка дійшла до малозаселеної частини вулиці, панічно пришвидшила ходу. Швидшими стали й кроки позаду. Незнайомець наздогнав дівчину й сильно схопив її за плечі, розпочав непристойно діяти й щосили тягнув її в безлюдний провулок. Перелякана дитина зрозуміла наміри нападника й почала щосили кликати на допомогу. 

У цей час уманська родина, що проживає у цьому ж районі, чаювала на кухні. Коли почули благання про допомогу, небайдужі громадяни вирішили негайно втрутитися: вискочили на вулицю й кинулися рятувати дитину. Побачивши людей, нападник кинувся тікати. Від пережитого шоку у дитини розпочалася істерика. Рятівникам ледве вдалося привести її до тями. Коли дізналися адресу відвезли школярку додому.

Свідки добре роздивились нападника, і за цим описом того ж вечора працівники міліції його затримали. Ним виявився 37-річний місцевий житель, який ніде не працював й проживав з батьками. Підозрюваний вже мав судимість за аналогічний злочин. На даний час він перебуває під вартою. Проти нього порушено кримінальну справу за ст. 152 (згвалтування) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі строком від 7 до 12 років.

Magnolia-tv
 

You may also like...