Замість того, щоб розплатитися за послугу, пасажир таксі став погрожувати водієві ножем

Пізньої ночі у м.Горлівка Донецької області було здійснено напад на водія місцевої служби таксі. За словами потерпілого, незадовго до півночі він чекав чергового клієнта, коли до нього підійшов парубок і попросив довезти його до селища Бахмутка.  

Прибувши на зазначену адресу, клієнт замість того, щоб розплатитися грішми за послугу, вийняв з кишені ніж і став погрожувати водієві, вимагаючи, щоб той негайно вийшов із салону. 32-річний таксист спробував вирвати у зловмисника ніж, однак, схопившись за гостре лезо, сильно порізав собі руки.

Як розповів Артем Крищенко, начальник кримінальної міліції Никитівського райвідділу міста Горлівки, після того, як водій від крововтрати знепритомнів, "клієнт" пересів на водійське сидіння і, залишивши в машині тіло її хазяїна, доїхав до залізничної станції Никитівка. Після цього спокійно вийшов із автомобіля і направився додому відсипатися. До речі, на момент здійснення протиправних дій 23-річний підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі підозрюваний у здійсненні злочину, передбаченого ч.3 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя або здоров’я потерпілого» Кримінального кодексу України затриманий і утримується під вартою. В його житті це перше притягнення до кримінальної відповідальності, і такий дебют не пройде для нього непоміченим: санкція цієї статті передбачає суворе покарання – від 10 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 Тетяна Семенова, прес-служба Горлівского МУ ГУМВС України в Донецькій області

You may also like...