«Вихователь» зачинив свого кривдника в сараї, а той, визволившись… зарізав його

Наприкінці робочого тижня в домоволодінні 60-річного односельчанина, який на той час був відсутній, зібрались два друга, та щоб зустріч була веселіша не забули прихопити з собою вина.  

Так будучи вже напідпитку, 40-річний житель Христинівського району назвав свого товариша «губою», останньому це видалось дуже образливим, за що він пустив в хід кулаки та з метою виховання, зачинив кривдника в сараї. Засумувавши через деякий час, «вихователь» вирішив випустити товариша сподіваючись що він виніс урок, але непоступливий чоловік знову образив його, тоді зовсім втративши контроль, 28-річний односельчанин схопив зі столу кухонний ніж та тримаючи однією рукою за волосся перерізав горло кривднику. Після чого з місця скоєння злочину втік до своєї домівки.

Там отямившись і зрозумівши, що скоїв невиправне, вимив окривавлені руки, перевдягнувся та хотів повернутись на місце скоєння злочину, ніби нічого не трапилось. Але на місці пригоди вже працювала слідчо-оперативна група – сусідка, яка приглядала за будинком, випадково знайшла понівечений труп чоловіка та викликала правоохоронців.

Завдяки оперативним діям працівників міліції, які одразу ж розпочали розкриття злочину «по гарячих слідах» злочинець не зміг уникнути металевих браслетів. Тепер вбивця матиме вдосталь часу, перебуваючи за гратами, щоб осмислити наслідки свого кривавого виховання. 

Тетяна Федоренко, ВЗГ ГУМВС України в Черкаській області

You may also like...