Чоловік запропонував «вирішити питання» без протоколу та поклав у папку поліцейському 90 доларів США

Співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили скутер, за кермом якого перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння. За непритягнення його до відповідальності чоловік запропонував «вирішити питання» без протоколу та поклав у папку поліцейському 90 доларів США. Його затримано, відкрито кримінальне провадження.

Відпрацьовуючи територію Звенигородського району співробітники сектору реагування патрульної поліції помітили скутер, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Поліцейські зупинили транспортний засіб. За кермом перебував чоловік в стані алкогольного сп’яніння. Його запросили до відділення поліції для складання протоколу.

Image may contain: one or more people

Під час складання адміністративних матеріалів чоловік запропонував поліцейському «вирішити питання» без протоколу, за винагороду та поклав 90 доларів США у папку поліцейському. Працівник поліції негайно повідомив про подію керівництво. Факт надання неправомірної вигоди задокументовано. Зловмисника затримано.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Черкаської області 

You may also like...