Київська поліція розшукала неповнолітню, яка півроку переховувалася від батьків

Дівчина, яку вважали безвісти зниклою, проживала у Київській області, не повідомивши рідним про своє місцезнаходження. За цей час протиправних дій відносно неї не скоєно.

У липні минулого року до Дарницького управління поліції звернулося подружжя із заявою про зникнення їх 14-річної доньки. Батьки повідомили, що раніше дівчина уходила із дому на декілька діб, але поверталася. Однак цього разу пішла, залишивши вдома свій мобільний телефон, та певний час про неї нічого не відомо.

На изображении может находиться: 1 человек

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «безвісно зникла», а працівники сектору ювенальної превенції розпочали пошуки дівчинки:

«У ході розшукових заходів ми встановили, що дівчина проживає в одному з міст Київщини. Нам вона розповіла, що вирішила жити самостійно, тому поїхала від батьків. Зараз ми її повернули у родину. Втім, раніше її батьків двічі притягували до адміністративної відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тож зараз вирішується питання про притягнення подружжя до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...