На Одещині поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці, що втік з-під варти

Менше ніж за добу місце знаходження зловмисника було встановлене. Тепер до покарання за крадіжку чоловікові додасться ще до п’яти років позбавлення волі за втечу.

Правопорушника зі спільником оперативники викрили в одному з прибережних сіл Лиманського району «на гарячому», коли ті викрадали дизельне пальне з автомобіля.

кайданки

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, в рамках якого зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК.

Під час проведення слідчих дій у Лиманському відділі поліції один з підозрюваних – 34-річний житель Ізмаїла – втік.

Для затримання втікача керівництвом Головного управління Нацполіції області відразу ж був введений в дію оперативний план «Сирена».

Вже на ранок місце знаходження чоловіка було встановлене. Його затримали неподалік від Доброславу та доставили до територіального відділу поліції. Наразі вирішується питання про обрання відносно правопорушника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За фактом втечі поліцейськими розпочато ще одне кримінальне провадження. Дії чоловіка кваліфікуються ч.1 ст. 393 ККУ, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Слідство триває.

Лиманський відділ поліції в Одеській області

You may also like...