На Одещині взяли під варту водія, який задавив хлопчика в селі Білолісся та намагався втекти

Місцеві ЗМІ повідомляють, що здавав назад, але не помітив малюків, що бавились на грунтовій дорозі. Побачивши авто діти кинулись бігти, а от загиблий не встиг. Водій сбив хлопчика та двічі його переїхав. На превеликий жаль, він загинув на місці.

З місця злочину водій намагався накивати п`ятами, але його наздогнав батько дитини разом з односельцями та побили чоловіка.

За інформацією ГУНП в Одеській області: Автомобільна аварія за участю мікроавтобуса «Мерседес» сталася 18 жовтня в селі Білолісся Татарбунарського району.

Слідчо-оперативною групою по ДТП попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса, 1968 р. н., здійснюючи розворот заднім ходом на одній із вулиць населеного пункту, наїхав на хлопчика, 2017 р. н., що до цього бігав з іншими дітьми неподалік. Від отриманих травм дитина померла на місці пригоди.

Згідно з результатами медичного обстеження, водій був тверезий.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство. // Вартові еспресо

You may also like...