На пожежі у Новому Бузі загинули батько і його малолітня дочка

15 листопада о 16:29 за екстреним номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Ювілейна с. Симонівка Новобузького району.

По прибуттю на місце відділення 20 Державної пожежно-рятувальної частини з’ясувалось, що в одній з кімнат одноповерхового житлового будинку знаходиться дівчинка-інвалід 2011 р.н., яка загинула під час пожежі. Також, в будівлі навпроти, знаходиться  її тато, 1973 р.н.

Медики, що прибули на місце, констатували смерть чоловіка. Як повідомили очевидці, він порався по господарству, і коли виникло загоряння — не помітив. Через деякий час,  маштаби пожежі збільшились, чоловік намагався врятувати дитину, кинувся в щільно задимлене приміщення, але не зміг. Від отриманих опіків та больового шоку постраждалий помер.

Рятувальники локалізували пожежу о 17:42 та о 18:20 – ліквідували на площі 80 м.кв., її ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів.

До гасіння залучалась 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, місцева пожежна команда с. Вільне Запоріжжя, два трактори із бочкою.

Для з’ясування причин трагедії на місці працювали співробітники поліції.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

You may also like...