На Сумщині підліток зник під час змагань зі спортивного орієнтування (фото)

На пошуки 13-річного Миколи Гавриленка задіяно особовий склад кількох територіальних  підрозділів поліції, роти поліції особливого призначення, співробітники ювенальної превенції, бійці Національної гвардії. Правоохоронцям активно допомагають місцеві жителі.

Про те, що підліток зник у лісі неподалік від с. Реутинці Кролевецького району, до поліції учора близько 16:00 повідомили його батьки. За їх словами, хлопчина брав участь у змаганнях зі спортивного орієнтування, але до фінішу так і не дійшов.

На изображении может находиться: 1 человек, стоит, на улице и часть тела крупным планом

На пошуки хлопця задіяно особовий склад Кролевецького, Путильського, Глухівського, Шосткинського відділів та відділень поліції, роти поліції особливого призначення, співробітники ювенальної превенції та нацгвардійці. Правоохоронцям активно допомагають жителі навколишніх сіл. Місцевість розбита на квадрати, кожен з яких ретельно оглядається та прочісується. Пошукові дії тривають від учорашнього дня.

На вигляд підлітку 13-14 років, середньої статури, волосся русяве, коротке. Микола одягнений у чорну куртку, шапку сірого кольору, спортивні штани.

Поліцейські звертаються до всіх, кому відома будь-яка інформація що допоможе в розшуку дитини, повідомити про це до Кролевецького відділення поліції за тел. (05453) 9-53-39, 0968017295, або на спецлінію поліції «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...