На Закарпатті розшукали тіло водія, авто якого після ДТП впало у річку Тиса

Слідчі Рахівського районного відділу поліції розслідують справу, щодо загибелі водія автомобіля, який потрапив в ДТП наприкінці квітня. Тіло чоловіка вчора виявили у межах Хустського району. Наразі у справі призначено експертні дослідження

Вчора, 18 травня, до поліції Закарпаття надійшло повідомлення від жителя села Крива Хустського району. Заявник повідомив, що під час ранкової прогулянки, під мостом у селі Крива виявив тіло чоловіка без ознак життя.

За викликом оперативно прибули поліцейські, які встановили особу загиблого. Ним виявився 73-річний житель села Верхнє Водяне, якого розшукували з 25 квітня.

Того дня, рухаючись на автомобілі «Mitsubishі L200», у селі Луг Рахівського району пенсіонер з невідомих причин втратив можливість керування, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21099».

Від удару іномарку відкинуло з проїзної частини в річку Тиса, після чого віднесло течією. Весь цей час тривали пошуки зниклого чоловіка, до яких залучали і співробітників ДСНС.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Паралельно провадження відкрили і за фактом зникнення 73-річного водія.

Наразі у справі призначено необхідні експертизи. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...