Нацполіція затримала чергового туриста-«злодія в законі» на прізвисько «Темо Сухумський» (фото)

Сьогодні в Києві працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали чергового туриста-«злодій в законі» на прізвисько «Темо Сухумський».

Цей «шановний» громадянин не пам’ятає, як він потрапив до України та з якою метою,але затриманий він був не в музеї й не на симпозіумі з інженерами чи на ярмарці з фермерами, а з таким ж особами, як і він, без пам`яті на злодійської зустрічі, де вирішували питання злочинного світу, написав на своїй сторінці в Фейсбук, Вячеслав Аброськін.

Image may contain: 1 person

“Останні роки вони злітаються в Україну як бджоли на мед. Заради чого ФСБ РФ їх десантує в такій кількості, або за чиїмось іншим покликом їдуть до нас?

Сьогодні мав особисту розмову з одним із затриманих «злодіїв в законі». Кажу йому: «Відправимо його на історичну родину». Бачили б як він відреагував, з шаленими очами та проханням куди завгодно, але тількі не в Грузію.

Чому бояться повертатися до своєї країни, бо там дуже жорстке законодавство по відношенню до таких осіб «з зірками». Там є позиція непохитна позиція держави: поліція затримала, прокурор підтримав поліцію, а суддя відправив надовго за грати, де сам себе він й обслуговує , бо всі з такими «зірками», й прислуги не має…” – написав Вячеслав Аброськін.

You may also like...