Нетверезий і позбавлений прав водій на Mazda 3 зніс зупинку громадського транспорту у Кропивницькому

Розтрощена автівка та пошкоджена зупинка громадського транспорту – результат нічних пригод водія, який сів за кермо напідпитку.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби  Патрульної поліції.

Вчора близько 5-ї години патрульні поліцейські отримали повідомлення про ДТП на вулиці Новгородській. Автомобіль Mazda 3 на шаленій швидкості практично зніс зупинку громадського транспорту.

Уже за декілька хвилин на місці події були патрульні, які виявили 22-річного керманича. Його хитка хода та запах алкоголю з порожнини рота одразу дали зрозуміти, що саме сприяло ДТП.

Водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння у спеціалізованому медичному закладі. Лікарі підтвердили, що горе-керманич дійсно перебував напідпитку.

На додаток інспектори встановили, що він взагалі був позбавлений права керування.

За результатами нічних пригод патрульні склали на водія адмінматеріали: за ч.1 ст.126 (Відсутність полісу обов’язкового страхування авто), за ч.4 ст.126 (Керування авто особою, позбавленою права керування), протоколи за ст.124 (Спричинення ДТП) та за ч.1 ст.130 (Керування авто в стані сп’яніння) КУпАП.

Надалі поліцейські відсторонили горе-водія від керування авто, а самого залізного коня тимчасово затримали та доставили для зберігання на спеціальний майданчик.

You may also like...