Пенсіонер застрелив крадія, потім на мотоциклі вивіз тіло до річки та викинув у воду

Поліцейські Донеччини затримали зловмисника, який застрелив людину і скинув у річку.Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті було виявлено у водоймі с. Клебан Бик Костянтинівського району три дні тому, 20 квітня. Встановлено, що труп міг пробути у воді кілька тижнів. Незважаючи на це, співробітники управління карного розшуку області та оперативники Костянтинівки впродовж трьох днів викрили підозрюваного. Для цього розшуковці опитали усіх жителів села, а це близько 400 осіб.

Про виявлення тіла та першочергові заходи з розкриття вбивства громадськість проінформував начальник поліції Донецької області Микола Семенишин під час брифінгу у Краматорську.

Труп у річці знайшли мешканці села та повідомили до Костянтинівського відділення поліції. Відповідно до судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала в результаті вогнепального поранення.

Оперативники встановили особу загиблого – ним виявився 32-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжку. З допомогою водолазів поліцейські обстежили дно та узбережжя, але слідів, які могли привести до вбивці, виявлено не було.

Протягом трьох днів кримінальна поліція регіону та Костянтинівки працювала над розкриттям тяжкого злочину. Розшуковці провели подвірний обхід села, а також опитали жителів прилеглих населених пунктів.

В результаті сьогодні підозрюваний у вбивстві був затриманий. Ним виявився 64-річний пенсіонер.

Як з’ясувалось, кілька тижнів тому між чоловіками виник конфлікт, причиною якого стала спроба потерпілого вчинити крадіжку майна у свого опонента.

Власник житла схопив рушницю та пострілом смертельно травмував гостя. Потім на мотоциклі вивіз тіло до водойми та викинув у воду, щоб знищити сліди злочину.

У підозрюваного вилучено незареєстровану мисливську рушницю та патрони до неї.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Донецької області

You may also like...