Під час весілля в готельно-розважальному комплексі «Вербіж» 18 осіб отримали харчове отруєння

За фактом масового отруєння в готельно-розважальному комплексі «Вербіж» відкрито кримінальне провадження

Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом масового отруєння в готельно-розважальному комплексі «Вербіж», що в с. Верхній Вербіж Коломийського району, за ч. 1 ст. 325 («Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням») КК України.

Картинки по запросу готельно-розважальному комплексі «Вербіж»

Встановлено, що 04.05.2019 під час святкування весілля в готельно-розважальному комплексі «Вербіж»18 осіб отримали харчове отруєння, а саме гостру кишкову інфекцію.

У вказаному закладі за участю спеціалістів управління Держпродспоживслужби у Коломийському районі проведено огляд місця події та відібрано відповідні взірці для подальшого проведення експертного дослідження й призначення експертиз.

Також спеціалістами відібрано змиви на бактерії групи кишкової палички, проби води з локального водопроводу закладу, взірці продуктів харчування для лабораторного дослідження. На кишкову групу інфекцій обстежено 14 осіб.

Досудове розслідування триває.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

You may also like...