Поліцейські розшукують безвісті зниклу 36-річну жительку Шостки (фото)

Тридцятишестирічна жителька Шостки Паладич Оксана Генадіївна пішла з дому 11 квітня до крамниці і не повернулась, її місце перебування досі залишається невідомим. Поліція вживає всіх заходів, аби розшукати зниклу жінку і розраховує на допомогу небайдужих громадян.

Про безвісти зниклу 36-річну жительку Шостки в поліцію повідомила її тітка. Жінка розповіла, що 11 квітня 2019 року остання пішла до крамниці і додому не повернулась. Наступного ранку племінниця виходила на зв’язок телефоном, проте ввечері її мобільний вже був відключений.

На данном изображении может находиться: 1 человек, часть тела крупным планом

На розшук безвісти зниклої був зорієнтований особовий Шосткинського відділу поліції. Відповідне орієнтування розіслане у всі відділи та відділення поліції Сумщини.

На вигляд розшукуваній близько 30 років, зростом 170 см, худорлявої статури. Має темне волосся середньої довжини та світлі очі.

Була одягнена у чорну куртку, блакитну безрукавку та чорні джинси. Взута у чорні кросівки.

Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Паладич Оксани Генадіївни, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: м.Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...