Поліція затримала водія, який напідпитку збив насмерть велосипедистку, а намагаючись втекти, врізався в авто

Водій легковика скоїв наїзд на велосипедистку та, втікаючи від відповідальності, скоїв ще одне зіткнення з зустрічним автомобілем. Велосипедистка загинула на місці.

Ввечері 23 серпня 33-річний водій автомобіля Peugeot рухався по автодорозі сполученням «Олександрівка-Покровськ-Константинополь» зі сторони Покровська, де скоїв наїзд на 49-річну велосипедистку, яка рухалась в попутному напрямку.

Після скоєння ДТП водій втік з місця події. Однак неподалік м. Білицьке чоловік виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем АЗЛК 2140. В результаті зіткнення ніхто не травмувався, а автомобіль Peugeot отримав механічні пошкодження, після яких не зміг продовжувати рух та зупинився.

В результаті ДТП велосипедистка від отриманих травм померла на місці події.

Поліцейські встановили, що водій легковика знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Покровське районне управління поліції
Донецької області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://dn.npu.gov.ua/news/dtp/policziya-zatrimala-vodiya-yakij-napidpitku-skojiv-smertelne-dtp-ta-namagavsya-vtekti/

You may also like...