Столичні працівники поліції затримали чоловіка, який намагався підірвати будинок

Внаслідок події ніхто не постраждав. Фігуранта правоохоронці затримали, наразі з ним спілкуються слідчі.

Image may contain: 1 person, standing and outdoor
На спецлінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його син погрожує підірвати будинок, напустивши у квартирі газу. На вулицю Анатолія Солов’яненка негайно виїхала слідчо-оперативна група, рятувальники та аварійна бригада «Київгазу».
Як з’ясувалося, квартира знаходиться на третьому поверсі багатоповерхівки. З квартир будинку поліцейські негайно евакуювали усіх мешканців, а саме приміщення працівники профільних служб відключили від енерго- та газопостачання.
У подальшому працівники поліції встановили, що син заявника на кухні квартири відкрив всі газові конфорки.

Однак, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, правопорушник, 1978 року народження, пояснити свої дії чітко не зміг.
Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції для з’ясування всіх обставин події.

За даним фактом слідчий відділ Дніпровського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (Замах на умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва
Анна Шевчук

You may also like...