У Дніпрі п’яна мати зачинилася у квартирі з 2-річним сином та увімкнула газ. Дитину рятували патрульні

Про те, що донька у стані алкогольного сп’яніння зачинилася у помешканні з малолітньою дитиною й нікого не пускає, поліції повідомила стурбована заявниця.

Охоронці порядку швидко прибули за вказаною адресою, де на них вже чекали заявниця та власник квартири. Вони розповіли, що з житла чути різкий запах газу, а потрапити до помешкання через двері немає можливості, оскільки вони зачинені зсередини.

Оскільки мати дитини не йшла на контакт з інспекторами й у грубій формі реагувала на будь-які звернення, з дозволу власника помешкання вони проникли до квартири через вікно. У квартирі патрульні відчули різкий запах газу, швидко знайшли джерело витоку та ліквідували його. 2-річного хлопчика одразу передали лікарям. Дитина не постраждала, але її шпиталізували до лікарні для повного обстеження.

Охоронці порядку спробували поговорити із матір’ю, але остання поводила себе агресивно та погрожувала інспекторам. Жінку затримали та доставили до відділку поліції для складання відповідних матеріалів, після чого передали спеціалізованій бригаді швидкої допомоги.

Патрульна поліція України

You may also like...