У ДТП на Херсонщині Daewoo Lanos перекинув Ford Transit – водій легковика загинув (фото)

Сьогодні вранці в Голопристанському районі в дорожньо-транспортній пригоді одна людина загинула та ще 2 чоловіка були доставлені в лікарню.

Трагедія сталася в результаті порушення елементарної вимоги Правил дорожнього руху водієм одного з транспортних засобів.

На данном изображении может находиться: дерево, небо, дом и на улице

Повідомлення про ДТП в Новій Збур’ївці Голопристанського району надійшло до поліції близько 06:10. На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що 49-річний водій мікроавтобусу «Форд Транзіт» під час виїзду з другорядної дороги на головну не надав переваги в русі автомобілю «Деу Ланос».

В результаті зіткнення 60-річний водій легкового автомобіля загинув на місці пригоди. Також в районну лікарню з тілесними ушкодженнями були доставлені 2 пасажирки з обох автомобілів. Водій мікроавтобуса від госпіталізації відмовився.

Поліція Херсонщини в черговий раз нагадує учасникам дорожнього руху про необхідність бути уважними та обережними. Пам’ятайте від ваших вчинків на дорозі залежить не тільки ваше здоров’я та життя, а й багатьох інших людей. // Вартові еспресо

You may also like...