У Києві на столичній Оболоні внаслідок падіння плити в гаражі одна жінка померла у “швидкій”, друга – госпіталізована

Нещасний випадок стався на столичній Оболоні близько 11:00. За попередньою інформацією, на двох потерпілих, які після ремонтних робіт мали прибирати у гаражному боксі, впала стеля.

Отримавши цю інформацію по спецлінії 102, на вулицю Новокостянтинівську виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції та бригада швидкої медичної допомоги.

Одна з потерпілих по дорозі в лікарню померла від отриманих тілесних ушкоджень, інша – з травмою голови та переломом гомілки госпіталізована до медичного закладу.

На місці події правоохоронці встановили, що обидві жінки повинні були прибрати приміщення гаражного боксу після виконання будівельних робіт. Коли вони зайшли всередину, на них впала плита перекриття.

У результаті одна з них отримала смертельні травми, другій потерпілій лікарі наразі надають необхідну допомогу. На цей час правоохоронці встановлюють власника гаража з метою встановлення всіх обставин.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Оболонського УП ГУНП у м. Києві. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8-ми років.

Відділ комунікації поліції Києва
Діана Шутько

You may also like...