У Києві, нетверезий заступник голови Голосіївської райадміністрації на «БМВ» збив патрульну, яка оформлювала ДТП

Подія сталася на Південному мосту. На місці працюють слідчі, які займаються розслідуванням автопригод.

О 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту в сторону лівого берега сталася ДТП без потерпілих за участю двох машин: «Шкода» наздогнала «Нісан». На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення автопригоди, який припаркував службовий автомобіль попереду «Нісана», повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Під час складання матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем та «Нісаном». У цей момент водій автомобіля «БМВ», рухаючись у напрямку лівого берега, здійснив зіткнення з автомобілем «Шкода», який у свою чергу вдарився в «Нісан». Внаслідок цього патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Окрім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які перебували в салоні «Шкоди». Усім їм надають необхідну медичну допомогу.

Встановлено, що за кермом «БМВ» перебував заступник голови райадміністрації у місті Києві, який має явні ознаки алкогольного сп’яніння.

На місці автопригоди працює група слідчих відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод. Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Мер Києва Кличко, пообіцяв звільнити цього “орла”, та назвав його фамілію: “Новина неприємна для мене. І як для громадянина, і як для керівника міста. Деякі столичні чиновники роз’їжджають нетверезими за кермом, ще й влаштовують ДТП. Одного такого завтра зранку звільняю. Вже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення заступника голови РДА Юрія Ткаченка. І зранку я їх підпишу. Цей «орел» влаштував на Південному мосту в столиці п‘яне ДТП сьогодні ввечері. Чиновник, який в нетверезому стані керував автівкою, в‘їхав в автомобіль, щодо якого патрульна поліція в цей час оформляла інше ДТП. В результаті працівниця поліції отримала травму ноги. Я переконаний, що такі чиновники, як Ткаченко, не повинні працювати на державній службі. Людина, яка сідає нетверезою за кермо, – вже злочинець, бо створює загрозу здоров’ю і життю інших людей. Не бачу підстав працювати з людьми, які нахабно порушують правила поведінки в суспільстві. І вони повинні нести за законом відповідальність за свої дії.

 

You may also like...